Αυτές είναι οι προτάσεις που κατέθεσε στο «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 08:38 Αυτές είναι οι προτάσεις που κατέθεσε στο «Αντώνης Τρίτσης» ο Δήμος Στυλίδας

Ολοκληρώθηκε εμπρόθεσμα και χωρίς προβλήματα η διαδικασία υποβολής προτάσεων του Δήμου Στυλίδας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με ορθολογικές και στοχευμένες προτάσεις κατατέθηκε πλήρης φάκελος σε όλες τις προσκλήσεις.

Συνοπτικά:

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή: «Οι προτάσεις μας στο πρόγραμμα αφορούν σε αναπτυξιακά έργα που σχεδιάστηκαν προκειμένου να αλλάξει εικόνα ο Δήμος μας. Ήδη έχει ενταχθεί η πρόταση με τίτλο ‘’Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Στυλίδας’’ και αναμένουμε να ενταχθούν και να υλοποιηθούν και όλες οι υπόλοιπες!

 Οι αρμόδιες υπηρεσίες, αν και υποστελεχωμένες, και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Δήμου, υπερέβαλαν εαυτόν καταθέτοντας αιτήσεις χρηματοδότησης και προετοιμάζοντας το έδαφος για την υλοποίησή τους με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης του τόπου μας με την αξιοποίηση όλων των καινοτόμων εργαλείων, ώστε να διασφαλίσουμε τις αναγκαίες και ικανές προϋποθέσεις για ένα Δήμο που μας αξίζει

Προσαρμοσμένη αναζήτηση