Στερεά: 16 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 08:04 Στερεά: 16 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Χειροπέδες σε 16 άτομα, για διάφορα αδικήματα, πέρασαν οι αστυνομικοί της Στερεάς το τελευταίο 24ωρο.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα και συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και διάφορα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (επόμενη φώτο).

Συνελήφθη ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.   

Συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί και συγκεκριμένα, πέντε σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Α’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και δύο στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί στον Μώλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα και στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών και του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση