Βασίλης Κυριακάκης: «Με μεγάλη πίκρα λέω ότι δεν υπάρχει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ.... »

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 08:47 Βασίλης Κυριακάκης: «Με μεγάλη πίκρα λέω ότι δεν υπάρχει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ.... »

«Το Μαξίμου κράτησε τα "κλειδιά" και το brand name του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι όμως, ούτε αριστερά, ούτε ριζοσπαστική, αλλά ούτε και συνασπισμός», τόνισε ο Βασίλης Κυριακάκης μετά την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πικραμένος, αλλά όχι απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Βασίλης Κυριακάκης, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για όσα συνέβησαν τους μήνες που περάσαν.

«Δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προδόθηκε το ΟΧΙ του λαού - Κατάπτυστη η Συμφωνία», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κυριακάκης, δηλώνοντας όμως ταυτόχρονα ότι υπάρχει το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Λαού, που δείχνει το δρόμο

«Ο λαός μας έχει ξεπεράσει. Παλεύει για τα δίκια του και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να λέμε ΟΧΙ στα μνημόνια κάνοντας πράξη αυτά που λέμε, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που παραδόθηκαν άνευ όρων στους δανειστές προχωρώντας σε έναν ανήθικο συμβιβασμό.. », είπε μεταξύ άλλων ο πρωην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Φθιώτιδας:

Ο Βασίλης Κυριακάκης, αλλά και η Μαρία Αντωνίου με τον Σωτήρη Μαργαριτογιάννη, που ήταν στο πάνελ, ζήτησαν τη συστράτευση της Αριστεράς, των ανένταχτων συντρόφων και προσωπικοτήτων που αγαπούν την Ελλάδα, για τη δημιουργία ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου.

«Δεν ήταν δυνατόν να γίνουμε με οποιοδήποτε άλλοθι υπηρέτες των μνημονίων...», είπε ακόμη ο Βασίλης Κυριακάκης ενώ προανήγγειλε την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στη Φθιώτιδα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα μέλη που αποχωρούν από το ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας?

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση