Live το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς - Δείτε τα θέματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 12:57 Live το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς - Δείτε τα θέματα

Αντιπλημμυρικά και οδικό δίκτυο Φθιώτιδας στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα....

Σε εξέλιξη είναι η 9η τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε LIVE την Συνεδρίαση:

 

player should load here
 

Η σημερινή συνεδρίαση θα είναι διπλή αφού θα προηγηθεί Ειδική Συνεδρίαση και θα ακολουθήσει και η κανονική με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους στην Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης, λόγω των παραιτήσεων του Δημήτρη Βέττα από Περιφερειακός Σύμβουλος και του Νίκου Στουπή από μέλος της Επιτροπής.

Θέμα 2ο Εκλογή ενός αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, λόγω της παραίτησης του Γιώργου Ακριώτη από Περιφερειακός Σύμβουλος.

Θέμα 3ο Έγκριση για την μεταβολή του τόπου διεξαγωγής της 10ης Τακτικής Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για την αμέσως επόμενη συνεδρίαση, βάσει του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος, ήτοι την 28η Σεπτεμβρίου 2015 ή οποτεδήποτε αυτή ήθελε οριστεί, από τη Λαμία στο Καρπενήσι.

Θέμα 4ο Έγκριση 31 θέσεων πρακτικής άσκησης των μαθητών του ΕΠΑ. Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, για την Π. Ε. Φθιώτιδας.

Θέμα 5ο Αντικατάσταση του Δημήτρη Βέττα από μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε.

Θέμα 6ο Έγκριση τροποποίησης πίνακα υποέργων, στο ενάριθμο της ΣΑΕΠ 066 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ» με κ.α. 2013ΕΠ06600009.

Θέμα 7ο Έγκριση προϋπολογισμού υποέργων, στο ενάριθμο της ΣΑΕΠ 066 με κ.α. 2013ΕΠ06600002 και τίτλο «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΧΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ» της ΠΕ Φθιώτιδας.

Θέμα 8ο Έγκριση της 2ης τροποποίησης του Περιφερειακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από πιστώσεις Σ.Α.Ε. 048 (ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.), έτους 2015, σε έργα της Π.Ε. Φθιώτιδας & Π.Ε. Ευρυτανίας.

Θέμα 9ο Έγκριση αύξησης των πιστώσεων έτους 2015 συγχρηματοδοτούμενων έργων της Συλλογικής Απόφασης ΣΑΕΠ 0568 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2015 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 10ο Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Ευρυτανίας (τροπ.02), για το έτος 2015.

Θέμα 11ο Ορισμός εξουσιοδοτημένων οργάνων για τη κίνηση τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Θέμα 12ο Έγκριση σκοπιμότητας προμήθειας οχημάτων με την διαδικασία της λειτουργικής χρονομίσθωσης (operational leasing).

Θέμα 13ο Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, έως το B' τρίμηνο 2015.

Θέμα 14ο 7η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Έτους 2015, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση