Θρήνος στο Μώλο για τον 40χρονο πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 08:00 Θρήνος στο Μώλο για τον 40χρονο πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στην επιστροφή του από τη δουλειά…

Φοβερό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο Στέλιο Μπουσδούκο, πατέρα ενός παιδιού, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (5/1) στη διασταύρωση του Αγίου Σεραφείμ στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε με το σκούτερ του από τη δουλειά του γύρω στις 7:20’, όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό 81χρονο του έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί σφοδρότατα με αυτό.

Το μηχανάκι κινούνταν προς Μώλο όπου ήταν το σπίτι του αδικοχαμένου άνδρα και το αυτοκίνητο κινούνταν αντίθετα και στο ανωτέρω σημείο έστριψε αριστερά προς Άγιο Σεραφείμ, προφανώς χωρίς να δει το δίκυκλο με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουσθούν.

Το παλικάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του όμως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και κατέληξε λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Θρήνος

Στο χωριό του στο Μώλο η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός, σκορπώντας πόνο και θλίψη. Θρήνος για το χαμό του «αρχηγού» του Παμμωλιακού  σε ολόκληρη τη Λοκρίδα και τη Φθιώτιδα, καθώς επρόκειτο για εξαιρετικό παιδί και χαρακτήρα.

Με τη φανέλα της ομάδας του Μώλου είχε κάνει φίλους σε όλο το νομό. Οι στιγμές δεν περιγράφονται, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη μία στιγμή στην άλλη ο Στέλιος.

Οι αναρτήσεις των φίλων του γεμάτες πόνο, μαρτυρούν την ποιότητα του χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου.

«Καλό ταξίδι Στελακο Αρχηγέ μου.

Άδικο να φεύγουν τα καλύτερα παιδιά...», έγραψε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων, Δημήτρης Αργυρίου, που τον γνώριζε προσωπικά:

 Ενώ ο προπονητής και φίλος του Γιάννης Αποστόλου συμπληρώνει:

«Καλο ταξιδι αρχηγε!! Καλο παραδεισο φιλε!! θα σε αγαπαμε και δεν θα σε ξεχασουμε ποτε αδερφε!!!»:

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση