Έφοδος της αστυνομίας σε "διαμέρισμα-εργαστήριο" ηρωίνης - Κατασχέθηκαν 3,5 κιλά καθαρής ηρωίνης και άλλα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 13:25 Έφοδος της αστυνομίας σε "διαμέρισμα-εργαστήριο" ηρωίνης - Κατασχέθηκαν 3,5 κιλά καθαρής ηρωίνης και άλλα ναρκωτικά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς όταν μπήκαν στο διαμέρισμα...

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς ερευνούσαν καιρό την υπόθεση, προσπαθώντας να εντοπίσουν από που προμηθεύονταν τις δόσεις του λευκού θανάτου οι τοξικομανείς της περιοχής τους.

Τελικά μετά από πολύμηνη έρευνα έφτασαν μέχρι τα Κάτω Πατήσια στην Αθήνα, όπου χθες βράδυ έκαναν "ντου" σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν και συνέλαβαν έναν 20χρονο Αλβανό, ενώ διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε εργαστήριο ηρωίνης.

Πιο συγκεκριμένα βρήκαν και κατάσχεσαν 3,5 κιλά καθαρής ηρωίνης και 4,5 κιλά λευκής σκόνης που οι έμποροι του θανάτου την ανακατεύουν με την καθαρή ηρωίνη.

Στο διαμέρισμα βρήκαν επίσης μια πρέσα τυποποίησης, δυο μπλέντερ με τα οποία έκαναν τη μίξη και ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι έμποροι του θανάτου θα ανακάτευαν την καθαρή ηρωίνη με την άλλη ουσία και θα έβγαζαν στην αγορά περισσότερα από 8 κιλά ηρωίνης.

Επίσης στο διαμέρισμα βρέθηκε και κατασχέθηκε και 1,5 κιλό χασίς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση