Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 08:12 Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα και τη διαδικασία για τις ενστάσεις των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2015 - 2016. Αναλυτικά πώς μπορείτε να μάθετε ποιες αιτήσεις εγκρίθηκαν και ποιες απορρίφθηκαν...

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τους προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων αλλά και τους Πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό στην ιστοσελίδα: paidikoi.eetaa.gr.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα η ΕΕΤΑΑ έχει κάνει γνωστό ότι:

Στην εφαρμογή στα παρακάτω πεδία, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. σας (υποχρεωτικά) και τον Α.Μ.Κ.Α. (ή αντί του ΑΜΚΑ την Ημερομηνία Γέννησής) σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - προσωρινά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr

Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα, από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανάλογα με το νομό και το Δήμο εδώ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση