Απ. Γκλέτσος: "Ο Τσίπρας δεν κάνει για πρωθυπουργός. Δεν ξέρει τη δουλειά"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 10:29 Απ. Γκλέτσος: "Ο Τσίπρας δεν κάνει για πρωθυπουργός. Δεν ξέρει τη δουλειά"

«Ναι σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό Τσίπρα...», λέει ο Γκλέτσος.

Την πρωινή εκπομπή του Mega επέλεξε αυτή τη φορά ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής του νέου κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.

«Θα στήριζα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με πρωθυπουργό Τσίπρα. Θα ήταν ένα ολέθριο λάθος. Δεν έχει καμία ένδειξη ότι ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

«Θα συνεργαζόμουν με τον οποιονδήποτε για το καλό της πατρίδας εκτός από την εκδοχή να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας.

«Ο Σαμαράς έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο ξέρει τη δουλειά»,  απάντησε ερωτηθείς για τον Αντώνη Σαμαρά και το ενδεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός.

«Εμείς εδώ τσακωνόμαστε. Πρέπει να πάει η Εθνική Ελλάδος σ' αυτό τον αγώνα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, να τα λύσουμε σαν Εθνική Ελλάδος», είπε ο κ. Γκλέτσος για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. 

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», είπε   λέγοντας πως «ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο μεγάλος εφιάλτης της αυτοδυναμίας».

Όσον αφορά τον στόχο του νέου κόμματός του, την «Τελεία», επισήμανε πως θέλει να μπει στη Βουλή. «3% αρκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση