Στέλιος Παππάς: "Ο Αλέξης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 08:55 Στέλιος Παππάς: "Ο Αλέξης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα"

Ο Λαμιώτης Στέλιος Παππάς ανοίγει την καρδιά του στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης...

Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος και είναι ο συντονιστής του Τμήματος Ευρωπαϊκής Πολιτικής και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πατέρας του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι ο πιο στενός συνεργάτης και παιδικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Στέλιος Παππάς μιλάει με συγκίνηση για τη γενέτειρά του τη Λαμία, τους συμπατριώτες του, για τη φιλία του Νίκου και του Αλέξη, για την Αριστερά, για την Ευρώπη, για το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης, για τα λάθη, τα πρόσωπα, αλλά και το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών.

«Ο Αλέξης είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη...», λέει ο παλαίμαχος αγωνιστής της Αριστεράς.

Δείτε το βίντεο:

«Στις εκλογές που έρχονται ο πολίτης θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θα πορευτεί. Ποιος μπορεί να αποκαλύψει την διαφθορά, να πατάξει τη φοροδιαφυγή. Ποιος θα σταθεί δίπλα στα πιο φτωχά στρώματα του λαού μας...Θα πρέπει να αντιληφθεί ποιος είναι ο ηγέτης που έχει αυτή την στιγμή ένα πολύ μεγάλο κύρος και στη Χώρα και στην Ευρώπη και έχει τη δυνατότητα να δώσει μια νέα πνοή στην Ελλάδα...», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Παππάς.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στις εκλογές θα πάμε αέρα»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Στέλιου Παππά στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το LamiaReport.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση