Θρήνος: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 20:26 Θρήνος: Κεραυνός σκότωσε 30χρονο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

Σε κατάσταση σοκ τα υπόλοιπα παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε...

Το τραγικό συμβάν έγινε σήμερα το απόγευμα στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Κηρίνθου, όπου η τοπική ομάδα έκανε προπόνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την ώρα της προπόνησης εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα. Η προπόνηση διεκόπη και οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν προς τα αποδυτήρια.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας τρομερά εκκωφαντικός θόρυβος. Ήταν τόσο δυνατός που οι περισσότεροι από αυτούς έπεσαν στο έδαφος χωρίς να έχουν καταλάβει τι συμβαίνει.

Δυστυχώς όμως ο άτυχος 30χρονος δεν σηκώθηκε. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν, αλλά όταν πλησίασαν έπαθαν σοκ.

Οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να επαναφέρουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Ο 30χρονος, που ήταν κτηνοτρόφος και ερασιτεχνικά ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Μαντουδίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση