Στη δυτική Λοκρίδα σήμερα υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.–ΔΗΜ.ΑΡ.)»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 09:54 Στη δυτική Λοκρίδα σήμερα υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.–ΔΗΜ.ΑΡ.)»

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.–ΔΗΜ.ΑΡ.)»

«Το Σάββατο στις 12/9/2015 και στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διευρυμένης Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, με τη συμμετοχή των υποψηφίων Βουλευτών, στελεχών του συνδικαλιστικού Κινήματος στο Νομό Φθιώτιδας, του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπων της ΔΗΜΑΡ όπως και των στελεχών που έχουν επιφορτιστεί το σχεδιασμό και υλοποίηση της προεκλογικής εκστρατείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα ανταλλαγής απόψεων για τις ανάγκες του αγώνα μέχρι τις εκλογές της 20/9/2015. Εξειδικεύθηκε ο προγραμματισμός της τελευταίας εβδομάδας και καθορίσθηκαν οι προτεραιότητες και δράσεις με στόχο τη βέλτιστη προεκλογική παρουσία της παράταξης.

Κοινή εκτίμηση όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για το νομό μας, θεωρείται δεδομένη.  

Η επανασυσπείρωση της εκλογικής μας βάσης είναι πλέον γεγονός. Αποδεικνύεται από το έκδηλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για τις τεκμηριωμένες θέσεις, απόψεις και προτάσεις που επίκαιρα προβάλλονται από τα στελέχη μας στις περιοδείες των κλιμακίων στη Φθιώτιδα.

Πρόγραμμα της 14ης Σεπτεμβρίου 2015

Κλιμάκιο υποψήφιων Bουλευτών και στελεχών της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑ.ΣΟ.Κ.–ΔΗΜ.ΑΡ.)» θα επισκεφθεί τη Δευτέρα στις 14/9/2015 τις περιοχές της Δυτικής Λοκρίδας με το παρακάτω πρόγραμμα:  Ελάτεια στις 18:30, Τιθορέα 19:30, Αμφίκλεια 20:30. »

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση