Ανοιχτά και σήμερα τα Αστυνομικά Τμήματα για τους πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 23:16 Ανοιχτά και σήμερα τα Αστυνομικά Τμήματα για τους πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τί είπε για την «Ώρα του Πολίτη» στο LamiaReport ο επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος.

Και σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα πλέον, από τις 6:00΄ μέχρι τις 8:00΄ το απόγευμα, οι Διοικητές όλων των Τμημάτων θα έχουν τις πόρτες ανοιχτές για τους πολίτες και τους φορείς.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθιερώθηκε σε μόνιμη βάση, από την περασμένη Δευτέρα η «Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων».

Ο Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία αυτή που πήρε η ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε ότι κάθε Δευτέρα απόγευμα οι διοικητές όλων των Α.Τ. της Φθιώτιδας θα είναι εκεί για να ακούσουν τον πολίτη.

Δείτε τι δήλωσε ο Αστυνομικός Δ/ντης Φθιώτιδας Μιχάλης Πάππος:

Τηλέφωνα Γραμματειών Αστυνομικών Τμημάτων όλης της χώρας, όπου οι πολίτες, οι φορείς και οι κοινωνικοί εταίροι μπορούν να επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των συναντήσεων με τους Διοικητές, υπάρχουν σε ειδικό banner στην αρχική σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση