Ο Κώστας Μπακογιάννης επιμένει για τα 60 κλειστά σχολεία στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 08:05 Ο Κώστας Μπακογιάννης επιμένει για τα 60 κλειστά σχολεία στη Στερεά

«Θα ενημερώνω κάθε μέρα τους πολίτες μέχρι ν΄ ανοίξουν όλα...», δηλώνει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Χθες ο Περιφερειάρχης Στερεάς με σχετικό δελτίο τύπου δήλωνε ότι «είναι ντροπή, το 2015 να έχουμε κλειστά σχολεία...», τονίζοντας επίσης ότι «Το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλέπει πως όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι. Μόνο ίσοι ωστόσο δεν είναι οι μαθητές στις πόλεις και τα χωριά μας με τους μαθητές της Αθήνας. Γιατί στο Αθηνοκεντρικό αυτό κράτος, ο μαθητής από τη Δάφνη Ευρυτανίας ή αυτός από τους Στρόπωνες της Εύβοιας είναι καταδικασμένος να μην έχει όχι απλά την ίδια, αλλά καμία πρόσβαση στην παιδεία...»

Σήμερα λοιπόν ο Κώστας Μπακογιάννης, τηρώντας την υπόσχεσή του, επανέρχεται με νέα δήλωση....και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν κι΄ άλλες.

Δήλωση - Ημέρα 2η:

«Δήλωσα ότι κάθε μέρα θα ενημερώνω προσωπικά τους πολίτες για τον αριθμό των σχολείων που παραμένουν κλειστά μέχρι να ανοίξουν όλα. Σήμερα, από τα 465 σχολεία στην περιφέρειά μας, τα 60 δεν άνοιξαν. Δεν κάνω αναφορά στα πολλά κενά των υπολοίπων που άνοιξαν χωρίς εκπαιδευτικούς. Από το να γίνονται βαρύγδουπες δηλώσεις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, μήπως πρέπει να ασχοληθεί ΤΩΡΑ κάποιος με το τεράστιο θέμα των κλειστών σχολείων;».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση