Λαμία: Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο δολοφόνος με το βαμμένο ξανθό μαλλί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:25 Λαμία: Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο δολοφόνος με το βαμμένο ξανθό μαλλί

Επέστρεψε με νέο λουκ στον τόπο του εγκλήματος, νομίζοντας ότι δεν θα τον αναγνωρίσουν, ωστόσο βρέθηκε με χειροπέδες...

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του χθες στον Ανακριτή Λαμίας, ο 29χρονος Βούλγαρος από τις Λιβανάτες, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε δυο ηλικιωμένες γυναίκες σε Μώλο και Τραγάνα.

Ο 29χρονος τον Φεβρουάριο του 2013 μπήκε στο σπίτι των άτυχων γυναικών για να τις ληστέψει. Η μία γυναίκα, την οποία είχε δέσει χειροπόδαρα και είχε φιμώσει, πέθανε από ασφυξία, ενώ η άλλη δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και πέθανε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο 29χρονος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Λιβανατών όπου διέμενε, όταν μετά από μια απόπειρα ληστείας, έγινε αντιληπτός και φοβήθηκε μήπως τον αναγνωρίσουν.

Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη των ληστειών και ο ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τις δυο ανθρωποκτονίες και άλλες κακουργηματικές πράξεις.

Άγνωστο γιατί ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος πριν από μερικές ημέρες με νέο λουκ, μακρύ βαμμένο ξανθό μαλλί, νομίζοντας ότι έτσι θα περάσει απαρατήρητος.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης, που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν για να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο Αστυνομικός Δ/ντής Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος συγχαίρει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αταλάντης και τονίζει ότι τώρα η Λοκρίδα έχει επαρκή αστυνομική δύναμη.

Δείτε το βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση