Χρ. Σταϊκούρας: «Είναι ανάγκη να υπάρξει σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 10:04 Χρ. Σταϊκούρας: «Είναι ανάγκη να υπάρξει σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας»

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών ανοίγει τα χαρτιά του στο LamiaReport εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής....

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μεταξύ άλλων τονίζει ότι ήρθε η ώρα με εθνική συνεννόηση να γίνει ένα σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο μεχρι το Πάσχα του 2016.

Το σχέδιο αυτό θα αφορά τον πρωτογενή τομέα, την παιδεία, την έρευνα, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και άλλους τομείς.

«Θα πρέπει να βγάλουμε μπροστά τα Πανεπιστήμια και τους Φορείς, που θα φτιάξουν αυτό το σχέδιο ανασυγκρότησης και από το Πάσχα να αρχίσουμε να το υλοποιούμε...», είπε ο πρώην υπουργός.

Επίσης κάλεσε τους πολίτες πριν αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν να συγκρίνουν το πως ήταν τα οικονομικά τους πριν και πως είναι τώρα, τονίζοντας ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ο πιο δύσκολος, αφου όπως είπε έχουμε γυρίσει πίσω στο τέλος του 2012.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολοκληρη την συνέντευξη του Χρήστου Σταϊκούρα στο LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση