Φοιτητικό Δέμα από Λαμία: 11 χρόνια δίπλα στον φοιτητή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 16:30 Φοιτητικό Δέμα από Λαμία: 11 χρόνια δίπλα στον φοιτητή!

Η πρώτη Courier μεταφοράς δεμάτων και τροφίμων με ψυγείο στη Λαμία - Τώρα από Λαμία και στα νησιά! - Μπορείς να στείλεις κι εσύ! - Μάθε περισσότερα!!!

Τώρα νέοι προορισμοί για Λαμιώτες φοιτητές και στα νησιά!

Εκτός από Αθήνα - Λάρισα - Θεσσαλονίκη, το "Φοιτητικό Δέμα" κάνει τώρα αποστολές και στα νησιά και πιο συγκεκριμένα, στην Κρήτη (Ηράκλειο-Χανιά-Ρέθυμνο), στη Χίο και στη Μυτιλήνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ψυγείο για την μεταφορά τροφίμων στους φοιτητές. Επίσης οι άνθρωποι της εταιρίας "Φοιτητικό Δέμα" είναι σε άμεση επαφή μεταξύ γονιών και παιδιών, αφού παραδίδουν οι ίδιοι τα δέματα στους φοιτητές, για 11 ολόκληρα χρόνια τώρα, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, χωρίς να υπάρξει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη Λαμία λειτουργεί, η εταιρεία «ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΕΜΑ», με στόχο να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των φοιτητών, που σπουδάζουν μακριά από τις οικογένειες τους.

Για το λόγο αυτό, υλοποιώντας μια πρωτότυπη ιδέα, δημιουργήσαμε ένα δίκτυο μεταφορών, μέσω του οποίου μπορείτε:

  • Να στείλετε στο παιδί σας μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, φαγητό διαίτης, πίτες, φρούτα, τρόφιμα που του αρέσουν, αλλά και κάθε είδους αγαθών που επιθυμείτε, σε δέματα έως 35 κιλών, τα οποία παραδίδονται από εμάς στο σπίτι του.
  • Τα τρόφιμα μεταφέρονται με το όχημα ψυγείο της εταιρείας μας, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής, σε θερμοκρασίες συντήρησης (0 - 3° C), κατόπιν ειδικής άδειας της Διεύθυνσης Υγιεινής του Υπουργείου Υγείας.
  • Επιπλέον, μπορεί το παιδί σας να σας επιστρέψει δέματα με διάφορα είδη (βιβλία, ρουχισμό κλπ), ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη και τα παρακάτω πλεονεκτήματα που σας παρέχει η επιλογή της μεταφοράς δεμάτων με την εταιρεία μας:

  • Τα δέματα τροφίμων, αμέσως με την παραλαβή τους από εσάς, τοποθετούνται στο όχημα ψυγείο σε θερμοκρασία 0 - 3° C.
  • Δεν στοιβάζονται το ένα δέμα πάνω στο άλλο, τοποθετούνται προσεκτικά και κυρίως πάντα οριζόντια και δεν ανακατεύονται με άλλα δέματα πλην τροφίμων.
  • Εφόσον επιθυμείτε, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν χάρτινο κιβώτιο συσκευασίας για τα αποστελλόμενα είδη.
  • Τα δέματα παραδίδονται στο σπίτι του παιδιού σας Αυθημερόν, κατά τις μεσημβρινές ώρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το παιδί σας και στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε.

 

Η πρώτη Cοurier μεταφοράς τροφίμων με ψυγείο, στη Λαμία

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΕΜΑ
 με αυθημερόν μεταφορά δεμάτων και κατ΄ οίκον παράδοση σε φοιτητές 

 

Γνωρίζοντας τις πρώτες δυσκολίες της απομάκρυνσης του παιδιού από την οικογένεια, μπορείτε να του εγγυηθείτε ότι δεν θα του λείψει τίποτα από τα αγαπημένα του φαγητά - γλυκά και κυρίως με τις γεύσεις που του μαγειρεύει η μαμά.

Επίσης να είστε σίγουροι ότι θα σταματήσει ή θα ελαττώσει την κατανάλωση έτοιμων φαγητών, που τόσο επιβλαβή είναι για την υγεία, αλλά θα εξοικονομήσετε και ένα σεβαστό ποσό από τον μηνιαίο προϋπολογισμό εξόδων του.

Το παιδί σας δεν θα σπαταλά τον ελεύθερο χρόνο του για την μεταφορά του δέματος από το πρακτορείο (ΚΤΕΛ - ΟΣΕ) στο σπίτι του και θα κερδίζει τα χρήματα που θα έδινε στο μεταφορικό μέσον (ΤΑΞΙ κλπ).

Επιπλέον ο φοιτητής/τρια δεν θα ταλαιπωρείται σε άσχημες καιρικές συνθήκες (βροχές, κρύο, καύσωνας) και κυκλοφοριακά προβλήματα, αλλά και οι γονείς απαλλάσσονται από περιττά άγχη εάν χτυπήθηκαν τα δέματα ή αλλοιώθηκαν τα φαγητά.

Ακόμη, αν και πιστεύουμε ότι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εκτιμώντας τις δυσκολίες των οικογενειών από την σημερινή οικονομική κρίση, αποφασίσαμε να απορροφήσουμε όλες τις αυξήσεις (ΦΠΑ, διοδίων, συντήρησης οχημάτων, αλλά κυρίως του κόστους των καυσίμων), χωρίς να κάνουμε καμία αύξηση τιμών !!

Όσον αφορά τις τιμές σε σχέση με όλα τα παραπάνω και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των προορισμών, είναι απλά....ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ !!

Είμαστε ευτυχείς, διότι από την μέχρι τώρα λειτουργίας μας, δεν είχαμε κανένα παράπονο, καμία καθυστέρηση σε παράδοση, αλλά κυρίως αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη όλων των γονέων που μας προτίμησαν.

Εάν νομίζετε ότι όλα τα παραπάνω σας εξυπηρετούν και σας συμφέρουν και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας σας φέρνουν πιο κοντά στο παιδί σας, στέλνοντάς του φτηνά ότι του λείπει... επικοινωνείστε μαζί μας:

Αγίας Βαρβάρας 9 - Λαμία
Τηλ. 22310 42741, 6977 622770 - 6975 674724
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www. fititiko-dema.gr.gg

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση