Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Έλπις έρχεται Λαμία από το Λονδίνο με ποδήλατο - Να είσαι κι εσύ στο ραντεβού!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 23:15 Ο Έλπις έρχεται Λαμία από το Λονδίνο με ποδήλατο - Να είσαι κι εσύ στο ραντεβού!

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, θα ανάψει η «Φλόγα» της αγάπης και στην πόλη μας...

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ανά τον κόσμο Λαμιώτης, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, ξεκίνησε ένα ακόμη φιλανθρωπικό project μαζί με το team του στη Λαμία. 

Αυτή τη φορά το project ονομάζεται Wheeling2Help, μιας και ο Έλπις ποδηλατεί από το Λονδίνο ως την Αθήνα, με σκοπό να συγκεντρωθεί το ποσό των 10.000 ευρώ για να στηριχθεί ο αντικαρκινικός σύλλογος παιδιών «Φλόγα», κάνοντας crowdfunding (ΔΩΡΕΑ) στο: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/el

Ωστόσο την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Λαμίας να στηρίξουν οικονομικά το σκοπό, αλλά και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Wheeling2Help που θα γίνει στην πλατεία Πάρκου 17:00-20:00.

Οι πολίτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορα αθλήματα όπως Χάντμπολ, Πολεμικές Τέχνες, Γυμναστική, Τένις, Μπάσκετ, Βόλλευ αλλά και σε μια συμβολική ποδηλατοδρομία μέσα στην πόλη μας.

Εκεί θα υπάρχουν και κουμπαράδες ειδικά φτιαγμένοι για το σκοπό της «Φλόγας», ώστε οι πολίτες να δείξουν την ενεργή τους υποστήριξη σε φιλανθρωπικές ενέργειες.

Θετική εντύπωση αποτελεί, ότι και παλαιότερα φιλανθρωπικά project, όπως το AfriQuest και τώρα το Wheeling2Help, έχουν τρέξει από τον 27χρόνο Ελπιδοφόρο, αλλά και το team της Λαμίας, με νέα παιδιά που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό, όπως ο Κων/νος Αναγνωστόπουλος (Βόλλευ), Κων/νος Δημητρίου (Γυμναστική), Ευάγγελος Μουμτζής (Πολεμικές Τέχνες), Μελίτα Σπιλιοπούλου (Τένις), Ασιμήνα Ιγγλέζου (Running), πράγμα που δείχνει ότι υπάρχουν αξιόλογοι νέοι στην πόλη μας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στην κοινότητα της Λαμίας.

Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook ΕΔΩ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων