Ο Γκλέτσος καλεί τους βουλευτές για το κλειστό στάδιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 10:23 Ο Γκλέτσος καλεί τους βουλευτές για το κλειστό στάδιο

Κάλεσμα του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου προς τους βουλευτές της Φθιώτιδας, για να βοηθήσουν στην αποπεράτωση του κλειστού σταδίου, το οποίο παραμένει ημιτελές από το 2004.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

«Στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής ο Δήμος πλήρωσε 60.000 ευρώ για το κλειστό στάδιο που παραμένει ημιτελές από το 2004 και χρειάζονται ακόμα 300.000 ευρώ περίπου για την αποπεράτωσή του.

Μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού στο αρμόδιο υπουργείο, το ραντεβού  κλείστηκε με το Γ.Γ. Αθλητισμού.

Στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί όλους τους βουλευτές του νομού Φθιώτιδας- κ. Καραναστάση Απόστολο, κ. Βέττα Δημήτριο, κ. Μιχελή Αθανάσιο, κ.  Σαρακιώτη Ιωάννη και κ. Σταϊκούρα Χρήστο- με την εμπειρία τους και την παρουσία τους να βοηθήσουν στην αποπεράτωση του κλειστού σταδίου .

Ευχαριστούμε τους κ. κυρίους βουλευτές  προκαταβολικά για την παρουσία τους και την όποια βοήθειά τους. Βεβαίως θα υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τον καθένα από αυτούς.

Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο στάδιο είναι αναγκαίο για τον μαζικό αθλητισμό, το πρωταθλητισμό, το πολιτισμό αλλά συνάμα και έργο αναπτυξιακό.»

Ο Δήμαρχος Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσος
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση