Λαμία: Πάλι καλά που το κλαδί τρύπησε την τέντα και όχι το κεφάλι ανυποψίαστου περαστικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 08:20 Λαμία: Πάλι καλά που το κλαδί τρύπησε την τέντα και όχι το κεφάλι ανυποψίαστου περαστικού

Συνέβη στην πλατεία Λαού, λίγα λεπτά μετά τις 12:00΄ το μεσημέρι.

Θαμώνες και επαγγελματίας της πλατείας, αλλά και διερχόμενοι πολίτες άκουσαν ξαφνικά ένα δυνατό θόρυβο και είδαν το κλωνάρι που έσπασε από τον τεράστιο πλάτανο, να καρφώνεται στην τέντα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Αν δεν ήταν η τέντα ποιος ξέρει ποιος θα ήταν ο τυχερός...», σχολίασε ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Φυσικά και θέλουμε τα πλατάνια γιατί και ιστορία έχουν και ομορφαίνουν την πλατεία μας, αλλά ας κάνουν επιτέλους υπεύθυνη δουλειά με το "κούρεμα" και τα επικίνδυνα κλωνάρια. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε συνέχεια με το φόβο...», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες της πλατείας, θυμίζοντας ότι λίγα μέτρα πιο πέρα, πάλι Φθινόπωρο, είχε τραυματιστεί διερχόμενη γυναίκα από κλαδί που έσπασε.

Δυστυχώς παρά την τραγωδία το περσινό καλοκαίρι στην πλατεία των Κομποτάδων, όπου τεράστιο κλωνάρι πλατάνου καταπλάκωσε και σκότωσε ένα 9χρονο αγοράκι, μπροστά στα μάτια των γονιών του, όπου έπαιζε με το αδελφάκι του, φαίνεται πως δεν πήραμε το μάθημά μας (διαβάστε σχετικά).

Σήμερα ήμασταν τυχεροί..... Αύριο;

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση