Ο Κώστας Μίχος νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, μετά τον "αποκεφαλισμό" Ράμμου από τον Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 18:07 Ο Κώστας Μίχος νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, μετά τον "αποκεφαλισμό" Ράμμου από τον Μπακογιάννη

Μετά τις εξελίξεις που είχαμε το πρωί με τον αποκεφαλισμό του Γιάννη Ράμμου, από την Αντιπεριφέρεια της Φωκίδας, ο Κώστας Μπακογιάννης τον αντικατέστησε με τον Κώστα Μίχο.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Στερεάς, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης, εκλέχθηκε ομόφωνα νέος Αντιπεριφερειάρχης, ο Κώστας Μίχος.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (Υψηλάντη 1, Λαμία).

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον Κώστα Μίχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο που εμπιστεύτηκε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο λαός της Φωκίδας και από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη. Το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας συνεχίζεται με έναν αξιόλογο νέο μηχανικό, πρόθυμο να δουλέψει σκληρά για τον τόπο του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του».

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Κώστας Μίχος δήλωσε:

«Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου, των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων, και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο, σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο μας. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι με συνεργασία θα καταφέρουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας». 

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είδε τον Μπακογιάννη και δεν τον φοβήθηκε! - Οργισμένος ο Περιφερειάρχης πήρε το κεφάλι του Αντιπεριφερειάρχη

Προσαρμοσμένη αναζήτηση