Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Ανανέωση στιλ τώρα! Σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσουμε αυτή τη σεζόν (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 16:25 Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Ανανέωση στιλ τώρα! Σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσουμε αυτή τη σεζόν (ΦΩΤΟ)

Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές BSB, Lynne , Attrativo

Η νέα σεζόν μας καλεί για νέες ιδέες, νέους συνδυασμούς, νέα trends, νέες εξορμήσεις! Ευτυχώς, τα αγαπημένα μας brands είναι εδώ για να χαρίσουν έμπνευση στα looks μας και μια φρέσκια ματιά στη γκαρνταρόμπα μας.

Αυτά είναι τα χρώματα, τα prints, τα πανωφόρια, τα party dresses, που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο. Βρείτε τα όλα στo corner της BSB, στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

politikos-akis loukas (2)
 
Boho Chic

bsb (7)

bsb (6)bsb looks (1)
Το boho είναι μία τάση που έχει έρθει για να μείνει. Για το φετινό φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα ένα ή περισσότερα κομμάτια σε bohemian στιλ θα γίνoυν απαραίτητα για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Maxi φορέματα, μανίκια καμπάνες αλλά και παντελόνια καμπάνες συνδιασμένα με γιλέκα και γούνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορντό

bsb (8)

 
bsb (5)bsb (16)
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας από ένα κομμάτι στο must χρώμα του φετινού φθινοπώρου, το μπορντό. Δοκιμάστε το σε ένα ρούχο με απλές γραμμές. Αν δεν βρείτε το «σωστό» μπορντό για τον τόνο της επιδερμίδας σας , επιλέξτε να φορέσετε το χρώμα σε παντελόνια και φούστες

 

 

 

 

 

Κρόσσια & Δέρμα
bsb (3)
bsb (13)
Αν έχχεις αδύνατ πόδια, τόνισέ τα επιλέγωντας δερμάτινες ψηλές μπότες ή κολάν από δέρμα.
bsb (11)
Το απόλυτο trend της σεζόν είναι τo δέρμα και τα κρόσια! Υιοθετήστε το look με σύνεση, χωρίς υπερβολές, για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Για τις λιγότερες τολμηρές, ακόμη και μια τσάντα με κρόσσια ή μια δερμάτινη φούστα φορεμένη με ένα απλό t-shirt θα κάνει την διαφορά.

 

Επενδύστε σε statement κομμάτια :

bsb looks (3)Suede:Ενα jacket από μαλακό suede δέρμα θα απογειώσει τα καθημερινά σας look

bsb (9)Snakeskin: Ξεχάστε τα έντονα λεοπάρ…Φέτος για animal print οι σχεδιαστές προτείνουν το φίδι συνδυάζοντάς το με neutral χρώματα. Θα ξεχωρίσεις αλλά διατηρώντας ένα σικ και σύγχρονο ύφος.

Δείτε ακόμα στην BSB :

bsb (15)

Yπέροχα tailored παντελόνια που μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο και την καθημερινή σου βόλτα μέχρι την βραδινή έξοδο, αλλάζοντας παπούτσια και αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

 

bsb (1)Bραδινά outfits στο κλασικό μαύρο για glam look αλλά και σε άσπρο, που, ναι, φέτος φοριέται και τον χειμώνα!

 

 

 

 

 

 

 

 

bsb (10)

bsb (4)
Η Φαιή Σκορδά επέλεξε λευκό φόρεμα BSB για την πρεμιέρα της εκπομπή της

 

bsb (2)
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με φόρεμα BSB στην φωτογράφιση του περιοδικού Celebrity

Βρείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια της BSB στο corner του ΠολυκαταστήματοςΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , στη Λαμία.

Απογειώστε το στιλ σας με τα πιο cool outfits από τη νέα συλλογή της Lynne

politikos-akis loukas (8)Θα λατρέψεις τη νέα συλλογή της Lynne. Γεμάτη με γήινα, ζεστά χρώματα, μοντέρνα all day outfits και trends για κάθε στυλ! Η Lynne, παντρεύοντας τις υφές των υφασμάτων μετατρέπει τα κλασικά street looks σε μοντέρνα all day outfits με έμφαση στα πανωφόρια και στα ρούχα σε χαλαρές γραμμές, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο urban chic look.

lynne (11)
Μια denim φούστα σε γραμμή «άλφα» ή ένα ψηλόμεσο jeans καμπάνα , θα δώσουν το απαραίτητο 70s ύφος στις εμφανίσεις σου

lynne (2)lynne (4)lynne (5)lynne (9)

lynne (7)
Το μπορντό είναι το must χρώμα της σεζόν και ταιριάζει τέλεια με το κλασικό denim.

lynne (6)Έντονες είναι οι λεπτομέρειες από τη δεκαετία του ’70 που δημιουργούν μια αίσθηση ρομαντισμού και μας δίνουν έμπνευση προτρέποντάς μας να τις προσαρμόσουμε στο σήμερα.

lynne (12)
Ένα μαύρο skinny παντελόνι – άπειροι συνδιασμοί !
lynne (3)
Τα πανωφόρια σε ανοιχτόχρωμο neutral είναι μία από τις τάσεις αυτής της σεζόν.
lynne (14)
Τα ζιβάγκο έχουν κάνει δυναμικό come back !

lynne (10)Δείτε ακόμα στη νέα συλλογή της Lynne στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, τα απαραίτητα κομμάτια για το androgynous trend με θηλυκές πινελιές σε neutral τόνους που συνδυάζει τα πλεκτά με τα αιθέρια υφάσματα σε φούστες και zip culottes δημιουργώντας ένα κομψό και θηλυκό στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Attrativo
Ανανέωσε τώρα την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο άνετα ρούχα για urban chic εμφανίσεις
politikos-akis loukas (5)Στο corner της Attrativo θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να συνθέσεις τα πιο alternative all-day σύνολα. Από t-shirts μέχρι παπούτσια, εδώ είναι όλα τα προϊόντα Attrattivo

 

attrattivo (4)attrattivo (8)attrattivo (6)politikos-akis loukas (10)attrattivo (5)attrattivo (2)Denim, loose μακό t-shirts , δέρμα , boyfriend παντελόνια και ζεστά πλεκτά για αυτή την εποχή που τρέχεις καθημερινά με γρήγορους ρυθμούς αλλά χωρίς να χάνεις το στιλ σου .

attrattivo (10)attrattivo (1)attrattivo (7)Δες ακόμη τα hot trends της σεζόν στα παπούτσια και δοκίμασέ τα στον 4ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


politikos-akis loukas (12)Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. 22310 38604

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση