Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 11:12 Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο (φώτο: e-thessalia.gr)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αχίλλειο, καθως επίσης και η αθλητική κοινότητα της Μαγνησίας για τον άδικο χαμό του 31χρονου Αποστόλη Πλασταρά.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 277 χλμ της εθνικής οδού, στο ύψος του Αλμυρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο όταν έκανε ελιγμό για να αποφύγει αντικείμενο που είχε πέσει στο οδόστρωμα, πιθανότατα κάποιο τελάρο.

Το αυτοκίνητο τουμπάρισε και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εγκλωβίστηκε. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως την ώρα που τον έβγαζαν έξω ήρθε μια νταλίκα και έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, ενώ από τύχη δεν σκότωσε και αυτούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια του απεγκλωβισμού του.

Ο Αποστόλης Πλασταράς ήταν γιος του αείμνηστου Κώστα Πλασταρά, παράγοντα του ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση "Εστιατόριο το Αχίλλειο".

Ο 31χρονος ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του τοπικού και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Πρωτεσίλαου, του Αχιλλέα Αχιλλείου, του Ρήγα Φεραίου, του Αστέρα, ενώ τώρα έπαιζε στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση