Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 10:00 Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου…

Ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2023 και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης για το ίδιο έτος, έρχεται σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στις 10;00’ το πρωί σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός

Θέμα 2ο: Έγκριση Πίνακα Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) που αφορά τον Προϋπολογισμό έτους 2023.

Εισηγητής; Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός

Θα ακολουθήσει στις 12:00’ στον ίδιο χώρο η τακτική συνεδρίαση με τρία (3) θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα 1ο: Συνένωση των υφιστάμενων όμορων εδρών επιβατηγών δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ.) των Δημοτικών Ενοτήτων Φουρνάς και Κτημενίων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Εισηγητής; κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 2ο: Εισήγηση για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας « Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και την έγκριση της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας « Αναπτυξιακής Φωκική Α.Ε ».

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Δελμούζος , Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας.

Θέμα 3ο: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του άρθρου 52 του Ν. 2696/1999 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) σε τμήμα της Επαρχιακής οδού Νο 31 Σκύρος – Λιναριά, αρμοδιότητας ΠΕ Εύβοιας.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας.

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.