Πέτρος Κόκκαλης και Γιάννης Σαρακιώτης την Παρασκευή σε εκδήλωση στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 08:20 Πέτρος Κόκκαλης και Γιάννης Σαρακιώτης την Παρασκευή σε εκδήλωση στην Αταλάντη

Εκδήλωση με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και επιμέρους φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, διοργανώνεται από την Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αταλάντης, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στην Αταλάντη, Φθιώτιδας.

Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ.και θα λάβει χώρα στο Café In (Εθν. Αντιστάσεως 37) ομιλητές θα είναι ο Ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης και ο Βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Σαρακιώτης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, με την πρόσκληση των κεντρικών στελεχών του κόμματος, διοργανώνεται στο πλαίσιο της αδιαμεσολάβητης επαφής που συνεχίζει να οικοδομεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με τις τοπικές κοινωνίες.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η περεταίρω επικοινωνίατων προγραμματικών θέσεων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με σκοπό την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως αυτά της εκτεταμένης ακρίβειας, της συνεχιζόμενης ενεργειακής κρίσης, της μείωσης των εισοδημάτων, της αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων, της εγκατάλειψης του πρωτογενούς τομέα, της όξυνσης των περιφερειακών ανισοτήτων, κ.α. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση επάνω στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας και της περιοχής, γεγονός το οποίο αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία.

Η εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αταλάντης θα ολοκληρωθεί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση