Λαμία: Αν αρρωστήσει το παιδί σας μπορείτε να το πάτε Λάρισα ή Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 11:30 Λαμία: Αν αρρωστήσει το παιδί σας μπορείτε να το πάτε Λάρισα ή Άμφισσα

Όχι πάντως στο νοσοκομείο Λαμίας...

Όταν πρόσφατα το LamiaReport είχε κάνει λόγο για επερχόμενο λουκέτο στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός....(διαβάστε τη σχετική ανάρτηση)

Τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε, πως αν το παιδί μας είναι "άτυχο" και αρρωστήσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα πρέπει να τρέχουμε στην Άμφισσα ή στην Λάρισα.

Ντροπή και κατάντια....

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Λαμίας:

«Ενημερώνουμε ότι, λόγω μη ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας σε αίτημά μας για έγκριση πρόσληψης  Επικουρικού Ιατρού Παιδιάτρου και παρά τις ενέργειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ., καθώς και της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας για ανεύρεση Παιδιάτρου, δεν κατέστη δυνατόν να ενισχυθεί η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας με ιατρούς.
Ως εκ τούτου και συνεπεία του γεγονότος ότι οι Ιατροί της Κλινικής εξάντλησαν τον αριθμό εφημεριών που καλούνται να πραγματοποιήσουν εκ του νόμου, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύσει τις ημέρες 20, 23 και 26 Οκτωβρίου, παρά θα λειτουργεί μόνον σε πρωινό ωράριο. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τις ώρες εφημερίας μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε. που διαθέτουν εφημερεύοντες ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, ως εξής:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας & στο Γ.Ν. Άμφισσας

                                                   
 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ α.α.
 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.Υ.

Δρ. Γεώργιος Ε. Παπανάγνου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση