Το νέο "θηρίο" της Mitsubishi είναι στην πόλη σου και σε προκαλεί να το οδηγήσεις - Αύριο στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 08:00 Το νέο "θηρίο" της Mitsubishi είναι στην πόλη σου και σε προκαλεί να το οδηγήσεις - Αύριο στη Σπερχειάδα

Ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα το Tour που κάνει σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία το νέο "θηρίο" της Mitsubishi - Έλα να το οδηγήσεις και θα δεις ότι είναι ικανό για όλα !!!  

Έλα σε μία από τις στάσεις της διαδρομής του νέου L200, οδήγησέ το και νιώσε από κοντά τη δύναμη των 180 ίππων, του νέου πετρελαιοκινητήρα αλουμινίου με "MIVEC" και του πρωτοποριακού συστήματος τετρακίνησης Super Select!

Είσαι έτοιμος; Σε περιμένουμε σε μια από τις παρακάτω στάσεις σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία

  • Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στην Αταλάντη
  • Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στη Στυλίδα
  • Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Δομοκό
  • Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο Καρπενήσι
  • Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στη Σπερχειάδα

Εαν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το Tour στην περιοχή σου, να γνωρίσεις από κοντά και να οδηγήσεις το νέο "θηρίο" της Mitsubishi. μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επίσημο έμπορο της Mitsubishi σε Φθιώτιδα - Ευρυτανία, Γαϊτανάς Σωτήρης, στο τηλέφωνο 22310 66600.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Βασίλης Σαρημπαλίδης οδήγησε το νέο L200 και έγραψε στο zougla.gr

«Τη νέα γενιά, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην Ελλάδα και να γευτούμε το όχημα σε όλων των ειδών τα οδοστρώματα. Σε επαρχιακό δρόμο, στην εθνική και σε υπερβολικά κακοτράχηλα κομμάτια.

Το L200 διατίθεται με κινητήρα χωρητικότητας 2.4 λίτρων που αποδίδει 153 και 180 ίππουςεκτός δρόμου. Πίσω από το τιμόνι ενός διπλοκάμπινου L200 πήραμε τους δρόμους για να βγάλουμε και τα πρώτα συμπεράσματα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την προηγούμενη γενιά το συμπέρασμα είναι πως δεν έχει καμία σχέση με τη νέα.

Η σχεδίαση είναι θέμα γούστου (σαφώς πιο σύγχρονη) αν και θα το θέλαμε και με διάφορα αξεσουάρ (βέβαια ένας αγρότης δεν θα ενδιαφερόταν γι' αυτά), αλλά ο χώρος φόρτωσης είναι σε κάθε περίπτωση πολύ σημαντικός. Μεγαλύτερος με ότι αυτό συνεπάγεται. Εσωτερικά το επίπεδο έχει ανέβει και πλέον θυμίζει ένα επιβατικό όχημα...»

Είσαι έτοιμος για την πιο... δυνατή οδηγική εμπειρία;

Ακολούθησε το νέο ‪L200‬ στο μεγαλύτερο tour στην Ελλάδα, έλα να το οδηγήσεις από κοντά και νιώσε την απίστευτη ευελιξία του πρωτοποριακού συστήματος τετρακίνησης Super Select!

Δες πότε είναι στη θα είναι στη δική σου πόλη σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία τις επόμενες ημέρες:

facebook: Honda-Mitsubishi Auto Γαϊτανάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση