Λαμία: Οδηγός αστικού κατέβασε μαθητή γιατί δεν είχε μαζί του την ταυτότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 08:10 Λαμία: Οδηγός αστικού κατέβασε μαθητή γιατί δεν είχε μαζί του την ταυτότητα - ΒΙΝΤΕΟ (φώτο αρχείου)

«Λίγη ανθρωπιά, ειδικά στις μέρες μας, δεν βλάπτει....» λέει ο πατέρας του μαθητή στο LamiaReport... - Τι απαντά ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Νίκος Γούλας.

Ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας όπως κάθε ημέρα στις 7:50΄ χθες το πρωί ανέβηκε από την οδό Αβέρωφ στο αστικό λεωφορείο, που εκτελεί το δρομολόγιο Λαμία - Σταυρός, για να πάει στο σχολείο του.

Ο οδηγός του Αστικού του ζήτησε την μαθητική ταυτότητα και ο μαθητής του είπε ότι την ξέχασε.

Τότε ο οδηγός του είπε ότι πρέπει να πληρώσει εισιτήριο και όταν ο μαθητής του είπε ότι δεν έχει χρήματα, τον κατέβασε από το αστικό.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο πατέρας του μαθητή:

Η απάντηση της διοίκησης του ΚΤΕΛ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΘΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.


                 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε

         ΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση