Τραγικός επίλογος: Βρήκαν τον 41χρονο πατέρα 5 παιδιών που έπεσε μεθυσμένος στο ποτάμι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 08:05 Τραγικός επίλογος: Βρήκαν τον 41χρονο πατέρα 5 παιδιών που έπεσε μεθυσμένος στο ποτάμι

Τον έψαχναν στο βυθό για έξι ολόκληρες ημέρες - Ο άτυχος ερασιτέχνης ψαράς είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τον μπατζανάκη του και όλα δείχνουν ότι έπεσε τη νύχτα μεθυσμένος στο ποτάμι.

Σχεδόν μια εβδομάδα εντατικών ερευνών από τους άνδρες της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και τους πυροσβέστες της Θήβας, χρειάστηκαν για να εντοπίσουν τον 41χρονο ερασιτέχνη ψαρά από τον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το άψυχο σώμα του βρέθηκε χθες το απόγευμα στο βυθό του ποταμού, 155 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που είχαν κατασκηνώσει με τον μπατζανάκη του, στη θέση «Γλώσσα» του Ακραιφνίου.

Πως έγινε το κακό

Ο 41χρονος ξεκίνησε την Πέμπτη από τον Ασπρόπυργο, όπου διαμένει, μαζί με τον 44χρονο μπατζανάκη του να πάνε για ψάρεμα στο αγαπημένο τους σημείο, όπου μαζί ψαρεύουν τα τελευταια δέκα χρόνια.

Θα έμεναν εκεί για τρεις ήμερες περίπου και είχαν εφοδιαστεί, όπως κάθε φορά με όλα τα απαραίτητα.

Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο άνδρες το διήμερο Πέμπτη - Παρασκευή κατανάλωσαν και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (μπύρες και τσίπουρο).

Το πρωί του Σαββάτου, όταν ξύπνησε ο 44χρονος, αναζήτησε τον 41χρονο ο οποίος ήταν άφαντος.

Μετά από ώρες αναζήτησης ενημέρωσε την αστυνομία και την οικογένειά του και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος η Π.Υ Θηβών, η 1η ΕΜΑΚ από Αθήνα και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Στο σημείο που κοιμόντουσαν το ποτάμι έχει δυο με τρία μέτρα βάθος και το πιθανότερο σενάριο είναι να έπεσε μέσα μεθυσμένος και να παρασύρθηκε από τα παγωμένα νερά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση