Ποιός θα είναι φέτος ο τυχερός που θα κερδίσει το υπέροχο Opel Adam στα "Δώρα Ψυχής"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 08:35 Ποιός θα είναι φέτος ο τυχερός που θα κερδίσει το υπέροχο Opel Adam στα "Δώρα Ψυχής"

Στις 10 Δεκεμβρίου και φέτος η μεγάλη Φιλανθρωπική «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» από το «Συν στον Άνθρωπο»  - 10 χρόνια προσφοράς στον Συνάνθρωπο!

Το πανέμορφο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, OPEL ADAM GLAM 1,2cc, της εταιρίας ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε., που είναι και φέτος ο μέγας χορηγός, μπορεί να γίνει δικό σου αγοράζοντας ένα λαχνό των 5 ευρώ.

Ταυτόχρονα συμμετέχεις στα «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ», που για 10η συνεχή χρονιά φέτος, θα απλώσουν το χέρι στον Συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Η διάθεση των λαχνών ξεκίνησε και γίνεται καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, από τα μέλη του συλλόγου και θα συνεχιστεί μέχρι και την ημέρα που θα γίνει η μεγάλη κλήρωση, με την οποία κάθε χρόνο πέφτει η αυλαία της μεγάλης φιλανθρωπικής αγοράς.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται με πυρετώδη ρυθμό οι προετοιμασίες από τα μέλη του Συλλόγου για να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου για την μεγάλη φιλανθρωπική αγορά.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε, να προσφέρετε κάτι ή να συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο στη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 22310 38539 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Διάκου 24 στη Λαμία.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport η πρόεδρος Μαίρη Δούμα:

Και φέτος πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που παίρνουν λαχνούς, κατ΄ αρχήν για να βοηθήσουν το έργο του Συλλόγου και...."που ξέρεις φέτος μπορεί και να είμαι εγώ ο τυχερός"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση