Στο σκοτάδι οι έρευνες για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 16:40 Στο σκοτάδι οι έρευνες για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο άτυχος 75χρονος γνώριζε το δολοφόνο του, αφού του άνοιξε την πόρτα....

Δεν υπάρχει κανένα φως στο τούνελ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, για το άγριο φονικό που έγινε ξημερώματα Δευτέρας στον Καραβόμυλο Στυλίδας.

Οι αστυνομικοί έκαναν κάποιες προσαγωγές και πήραν αρκετές καταθέσεις, κυρίως από ανθρώπους που είχαν καθημερινή επαφή με το θύμα, χωρίς ωστόσο να έχουν οδηγηθεί κάπου.

Αυτό που περιμένουν τώρα είναι οι εργαστηριακές αναλύσεις από το εγκληματολογικό και άλλες τεχνικές ενημερώσεις, που ίσως βοηθήσουν, να βρεθεί η άκρη του νήματος της στυγερής δολοφονίας.

Το προχθεσινό έγκλημα στον Καραβόμυλο έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτό που είχε γίνει πριν δυο χρόνια στον Αχινό, όταν είχαν μαχαιρώσει μέσα στο μαγαζί του έναν ιδιοκτήτη καφενείου για να τον ληστέψουν. Τον είχε σφάξει ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε ένα χρόνο αργότερα στην Αλβανία.

Ο δολοφόνος ήξερε για τα χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε μεγάλο χρηματικό ποσό κρυμμένο στο σπίτι και αυτό φαίνεται ότι το γνώριζε ο δολοφόνος. Ο 75χρονος παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, λόγω του τροχαίου, ήταν σκληρό καρύδι και ίσως σε μαρτυρούσε στον δράστη που είχε τα χρήματα, γι αυτό και τόσες πολλές μαχαιριές με τόσο μένος.

Ο δολοφόνος είχε κάνει άνω κάτω το σπίτι του 75χρονου, ωστόσο κάποια χρήματα που είχε κρυμμένα δεν τα βρήκε, αφού τα εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα.

Κανείς δεν ξέρει αν βρήκε και πήρε άλλα χρήματα ο στυγερός δολοφόνος ή αν έφυγε με άδεια χέρια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χρειάστηκε να παραβιάσει την πόρτα ή κάποιο παράθυρο για να μπει το σπίτι του ηλικιωμένου, αφού όπως όλα δείχνουν το θύμα γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε την πόρτα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση