Δείτε που θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σήμερα και αύριο στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 08:30 Δείτε που θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σήμερα και αύριο στην εθνική οδό

Μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση για δυο ημέρες στον παλιό δρόμο από κόμβο Αγίας Μαρίνας μεχρι κόμβο Αγίας παρασκευής, όπου θα χρειαστεί υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς...

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση από την "Κεντρική Οδό" για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πέταλο του Μαλιακού:

«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Τετάρτη 2 και αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή του πετάλου του Μαλιακού κόλπου για την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέων γεφυρών σήμανσης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο 223,5ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Παρασκευής.

Τέλος την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα σημειωθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο 217ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγίας Παρασκευής και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση».         

Προσαρμοσμένη αναζήτηση