Θρίλερ με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας - Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και 4 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 13:05 Θρίλερ με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας  - Έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και 4 ημέρες

«Βοηθήστε με να βρω την αδελφή μου», λέει ο αδελφός της κοπέλας που αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου,,,

Η ζωή της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση θα μπορούσε να αποτελεί ένα σενάριο ταινίας με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που πραγματικά τα είχε όλα και ξαφνικά κάτι - άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή- συνέβη και όλα χάθηκαν, όπως θα πει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο αδελφός της ο οποίος ζητά άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, προκειμένου να γίνει κινητοποίηση για τον εντοπισμό της αδελφής του η οποία αγνοείται τα τελευταία 24ωρα.


«Είμαστε σε απόγνωση, σας παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε την αδελφή μας. Φοβάμαι. Δε ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρία μας είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια, δεν της έλειπε τίποτα σας διαβεβαιώνω. Είχε καμία φορά τις κλειστές της, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί κανείς να περιμένει ότι θα εξαφανιζόταν έτσι, χωρίς να μας πει τίποτα. Κάτι περίεργο συμβαίνει, φοβάμαι, βοηθήστε μας να βρούμε την αδελφή μου», λέει ο Ανέστης Αλιμπινίσης.

-Ανέστη, θέλω σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Την Παρασκευή το απόγευμα η αδελφή μου η Μαρία έφυγε από τη δουλειά, σχόλασε δηλαδή το απόγευμα. Δουλεύουμε όλα τα αδέλφια μαζί στην οικογενειακή μας επιχείρηση, έχουμε ένα αρτοποιείο στη Χαλκίδα. Τη ρώτησα αν είναι όλα καλά, μου είπε ναι και μετά με ενημέρωσε ότι θα πήγαινε μία βόλτα, μιας και ήταν Σαββατοκύριακο, στην άλλη μας αδελφή το σπίτι της οποίας είναι στην Ιστιαία. Και έτσι έγινε. Όντως πήγε, μιλήσαμε κιόλας, μου είπε πως θα κοιμόταν εκεί. Κάποια στιγμή όμως η αδελφή μου η άλλη, σαν από ένστικτο θα έλεγε κανείς, πήγε να δει αν όλα ήταν καλά. Προς μεγάλη της έκπληξη κατευθυνόμενη γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο δωμάτιο της Μαρίας διαπίστωσε ότι η Μαρία δεν ήταν εκεί. Τρελάθηκε. Άρχισε να φωνάζει. Καμία απάντηση. Παίρνει τηλέφωνο σε μένα και στην άλλη μας αδελφή, είμαστε ένα αγόρι και τρία κορίτσια όλα τα αδέλφια, και μας λέει η αδελφή μου "η Μαρία εξαφανίστηκε, ελάτε γρήγορα". Τρελαθήκαμε. Πήρα την αστυνομία αμέσως, πυροσβεστική, ούτε θυμάμαι πάνω στον πανικό μου τι έκανα και ξεκινήσαμε να πάμε εκεί».


-Δεν άφησε κάτι, ένα σημείωμα ίσως, δεν υπήρξε κάτι περίεργο που να σας έκανε εντύπωση στο δωμάτιο;
 

«Τίποτα δεν άφησε απολύτως τίποτα, σα να άνοιξε η γη και να την κατάπιε».

-Σας βοήθησαν αυτοί που έπρεπε, έχετε κάποια νεώτερη ενημέρωση;

«Κανείς δε μας βοήθησε. Σήμερα, μετά από 3 μέρες θυμήθηκαν όλοι να βγουν και να μας δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, κανονικά περιμέναμε όπως μας είπαν να σηκωθεί ελικόπτερο να ψάχνει παντού. Πήραμε στην υπηρεσία να ρωτήσουμε τι γίνεται και γιατί δεν έχει σηκωθεί ακόμη και μας είπαν ότι τώρα υπομονή, από ώρα σε ώρα. Μια είχε νέφος, σήμερα μας ενημέρωσαν ότι δε σηκώνεται το ελικόπτερο τελικά. Τους είπαμε να πληρώσουμε εμείς αν είναι να μας πουν πόσο κοστίζει αυτή τη πτήση προκειμένου να μην περνάνε οι μέρες για να βρούμε την αδελφή μου».


-Μίλησέ μου λίγο για την αδελφή σου σε παρακαλώ…

«Εκπληκτικός άνθρωπος, παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια και απολύτως ευτυχισμένη. Δεν έχουν ακόμη αποκτήσει παιδιά με το σύζυγό της. Είχε κατά καιρούς κάποια μελαγχολία ως άνθρωπος αλλά όχι τύπου παίρνω το αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι στα καλά των καθουμένων. Είναι μορφωμένη κοπέλα έχει τελειώσει την Πάντειο. Απλά επέλεξε να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση, στο φούρνο. Και ο σύζυγός της είναι καταπληκτικό παιδί, ο άνθρωπος δε μπορεί ακόμη να πιστέψει τι συμβαίνει, έχει τρελαθεί από αγωνία».

-Είχες παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό;

«Ήταν μια χαρά, απλά ήταν πολύ μελαγχολικός άνθρωπος. Μερικές φορές ξέρεις κάτι σκέφτομαι επειδή είμαστε και λίγο αχάριστοι οι άνθρωποι καμία φορά τα έχουμε όλα και όλο κάτι παραπάνω ζητάμε. Αλλά όχι δεν υπήρχε κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις μέσα από το protothema.gr;

«Θέλω να πω πως είμαστε στη χώρα του δε βαριέσαι, δυστυχώς. Αλλά θέλω να κάνω μία έκκληση να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία, η αστυνομία να βρούμε τον άνθρωπό μας. Φοβάμαι για την αδελφή μου».

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η νεαρή γυναίκα έχει ύψος 1.65μ, βάρος 65 κιλά, μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια και οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253. Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείται να βοηθήσει επικοινωνώντας άμεσα με το κινητό του αδελφού της, Ανέστης Αλιμπινίσης 6972710002, είτε με το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ. 2226052254 & 2226053166) όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση