Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ: Ολοκλήρωση του Κύκλου Εκδηλώσεων «Ανακαίνιση και Θερμομόνωση»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 10:59 Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ: Ολοκλήρωση του Κύκλου Εκδηλώσεων «Ανακαίνιση και Θερμομόνωση»

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε για το 2014 ο κύκλος των εκδηλώσεων «Ανακαίνιση και Θερμομόνωση» των εταιριών Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ και KNAUF Γυψοποιία ΑΒΕΕ στους νέους εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας ΡΙΖΑΚΟΣ στη Λαμία.

Συνολικά έγιναν 4 εκδηλώσεις από τα τέλη Σεπτέμβρη τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 85 ιδιώτες, μηχανικοί αλλά και τεχνίτες από την περιοχή της Φθιώτιδας και τους γύρω νομούς.

Οι συμμετέχοντες είχαν ευκαιρία να μάθουν για τις εταιρίες ΡΙΖΑΚΟΣ και KNAUF, τα υλικά του ολοκληρωμένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων «THERMOPROSOPSIS» και τις πιστοποιήσεις τους και να παρακολουθήσουν ζωντανά την εφαρμογή του συστήματος, το σωστό τρόπο τοποθέτησης, τις διάφορες επιλογές στο θερμομονωτικό υλικό αλλά και στο τελικό επίχρισμα. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη κλήρωση, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στις 4 εκδηλώσεις.

Την κλήρωση πραγματοποίησε ο διευθυντής πωλήσεων της KNAUF Γυψοποιία ΑΒΕΕ, κύριος Παναγιώτης Σακούλας, Πολιτικός Μηχανικός και η μεγάλη τυχερή ήταν η κυρία Κατερίνα Μπαρτσιώκα, Πολιτικός Μηχανικός, η οποία κέρδισε υλικά για 50m2 εξωτερικής θερμομόνωσης του συστήματος THERMOPROSOPSIS FINE, ενδεικτικής αξίας 800 ευρώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση