Προφυλακιστέοι για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 12:20 Προφυλακιστέοι για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο - ΒΙΝΤΕΟ

«Το έκανα για το κορίτσι μου...», είπε ο σύντροφος της οικιακής βοηθού, που φαίνεται ότι τα πήρε όλα πάνω του.

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Την ώρα που ανέβαιναν τα σκαλιά του δικαστηρίου ο 42χρονος σύντροφος της οικιακής βοηθού φώναξε προς τις κάμερες «Για το κορίτσι μου το έκανα. Για το μικρό μου κοριτσάκι...», κάτι που επανέλαβε και κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο.

Λίγο πριν η 31χρονη Λαμιώτισσα, οικιακή βοηθός τους θύματος, είπε στο LamiaReport ότι μετάνοιωσε γιατί δεν πήγε από την πρώτη στιγμή στον Εισαγγελέα να καταγγείλει τον ηλικιωμένο, ενώ αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο φονικό.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τρεις κατηγορούμενοι, άλλαξαν τις καταθέσεις τους και υποστήριξαν ότι το μοιραίο βράδυ δεν πήγαν στο σπίτι του παππού για να τον σκοτώσουν, αλλά για να τον φοβίσουν επειδή αποπειράθηκε να ασελγήσει στο 4χρονο κοριτσάκι της οικιακής βοηθού.

Στη συνέχεια όμως τσακώθηκαν με τον παππού και όταν εκείνος τους έβρισε, ο σύντροφος της 31χρονης τον μαχαίρωσε, χωρίς οι άλλοι δυο να συμμετέχουν στο φονικό, ενώ και οι τρεις επέμεναν ότι δεν ήταν το κινητό η ληστεία.

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες της υπόθεσης το ίδιο υποστήριξε και η συνήγορος υπεράσπισης κ. Νάντια Βασ. Γώγουλου, η οποία δήλωσε ότι ενημέρωσαν τις ανακριτικές αρχές για το πραγματικό κίνητρο, αναδεικνύοντας και άλλες πτυχές της υπόθεσης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του τρίτου της παρέας, κ. Παναγιώτης Κοραντζόπουλος, υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν συμμετειχε στο φόνο και ουσιαστικά βρέθηκε μπλεγμένος σε μια ξενη γι΄ αυτόν υπόθεση, που δεν τον αφορά.

Από την άλλη πλευρά η πολιτική αγωγή υποστηρίζει ότι το μοναδικό κίνητρο ήταν η ληστεία και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης για την προφυλάκιση και των τριών κατηγορουμένων.

Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος - συνεργάτης του γραφείου του ποινικολόγου Γιώργου Δούμα, κ. Νάντια Πέτρου Γώγουλου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο καθένας μπορεί να χαράσσει την υπερασπιστική του γραμμή, όπως επιθυμεί χωρίς όμως να υπερβαίνει τα εσκαμμένα, να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, να προσβάλει τη μνήμη του νεκρού και να μην υποτιμά την νοημοσύνη μας και την κρίση του δικαστηρίου. .

Τέλος η ανιψιά του θύματος Κατερίνα Ζήση, ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη και την Ελληνική αστυνομία, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή της για την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακίσει τους τρεις κατηγορούμενους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το "τρίδυμο" των δολοφόνων - ΒΙΝΤΕΟ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση