Οι απολυμένοι της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» αντιμετωπιζόμαστε σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 14:50 Οι απολυμένοι της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» αντιμετωπιζόμαστε σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού

Όπως είναι από καιρό γνωστό, από την 19-3-2012, οπότε και ανακλήθηκε η άδεια της ιστορικής «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας», της πιο παλιάς Ελληνικής Συνεταιριστικής Τράπεζας, έμειναν στο δρόμο, χωρίς καμιά απολύτως μέριμνα για την τύχη αυτών και των οικογενειών τους και χωρίς ούτε καν τη νόμιμη αποζημίωση απόλυσης, είκοσι έξι (26) εργαζόμενοι.

Η ανάκληση της άδειας λειτουργίας της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» έγινε ταυτόχρονα με την ανάκληση άδειας της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου». 

Πληροφορηθήκαμε ότι οι απολυμένοι συνάδελφοι της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου» προσλήφθηκαν από την Εθνική Τράπεζα, στην οποία κατέληξαν οι καταθέσεις της όπως ακριβώς και της δικής μας Τράπεζας.

Φαίνεται λοιπόν, ότι εμείς οι απολυμένοι της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» αντιμετωπιζόμαστε σαν παιδιά ενός κατώτερου θεού, αφού στην περίπτωσή μας δεν χώρεσε αντίστοιχη ενέργεια, παρότι πληρούμε τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις και παρότι εμείς και οικογένειές μας αντιμετωπίζουμε το φάσμα της εξαθλίωσης.

Καλούμε λοιπόν κάθε αρμόδιο φορέα να λάβει μέριμνα, ώστε να τύχουμε και εμείς ίσης και δίκαιης μεταχείρισης εξασφαλίζοντάς μας μια θέση εργασίας όπως αντίστοιχα και σωστά έγινε και στην περίπτωση της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου -Λήμνου».

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Σεϊντής

Προσαρμοσμένη αναζήτηση