Διαγωνισμός: Την πιο όμορφη γιορτινή βιτρίνα θα βραβεύσει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 15:45 Διαγωνισμός: Την πιο όμορφη γιορτινή βιτρίνα θα βραβεύσει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας (φώτο αρχείου)

Φέτος τα Χριστούγεννα, οι βιτρίνες των καταστημάτων θα έχουν έναν επιπλέον λόγο για να είναι γιορτινές!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει Διαγωνισμό βιτρίνας: η πιο όμορφα στολισμένη βιτρίνα, η οποία θα επιλεγεί από τους ίδιους τους καταναλωτές, θα βραβευθεί! Ας βάλουμε λοιπόν όλοι τα δυνατά μας ώστε να φέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο προσκήνιο!

Όροι συμμετοχής

  • Τα καταστήματα θα μπορούν να στέλνουν φωτογραφίες από τις στολισμένες βιτρίνες τους από 1 εως και 10/12 στα email του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα “Διαγωνισμός βιτρίνας” και τα στοιχεία του καταστήματος.

  • Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.eslamia.gr και φυσικά στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας στο Facebook. Η φωτογραφία που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα Like μέχρι και την Τετάρτη 24/12 και ώρα 7μμ, θα αναδείξει το νικητή.

  • Πέρα από τη διάκριση της 1ης θέσης, το κατάστημα που θα κερδίσει στο διαγωνισμό θα έχει δωρεάν προβολή στο site του συλλόγου η οποία θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, κείμενο αλλά και διαφημιστικό banner στην αρχική σελίδα!

  • Από το διαγωνισμό αποκλείονται τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

100 Χρόνια , 100 Ευχές από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση