Φθιώτιδα: Μάχη με τον χιονιά και στην εθνικη οδό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 11:25 Φθιώτιδα: Μάχη με τον χιονιά και στην εθνικη οδό (φώτο αρχείου)

Ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία...

Ο χιονιάς δείχνει τα δόντια του και στη Φθιώτιδα. Τα σχολεία έκλεισαν σε Δομοκό και Πελασγία, ενώ ασθενή χιονόπτωση έχουμε και μέσα στη Λαμία.

Το στοίχημα όμως είναι να μείνει ανοιχτή η εθνική οδός, όπου σε κάποια σημεία τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Τα σημεία που θέλουν προσοχή και αυτή την ώρα χιονίζει για τα καλά, είναι στο κομμάτι από Αχλάδι μέχρι Αγίους Θεοδώρους, όπου την προηγούμενη φορά υπήρξε το πρόβλημα, καθώς επίσης και στην περιοχή του Μαρτίνου και της Μαλεσίνας.

Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά και η κυκλοφορία μεχρι στιγμής διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Η επόμενη φωτογραφία είναι από την εθνική οδό στο ύψος των Ράχεων, που μας έστειλε πριν από λίγο αναγνώστης.

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία προς Δομοκό και προς Μπράλο, όπου επίσης χιονίζει, ενώ περισσότερο χιόνι έχει πέσει στο δρόμο προς Καρπένησι, όπου χρειάζονται αλυσίδες  στο δύσκολο κομμάτι από τον Τυμφρηστό μεχρι τη σήραγγα (58ο - 64ο χλμ) Λαμίας - Καρπενησίου.

Το μόνο τροχαιο που έχει αναφερθεί μεχρι στιγμής είναι στο δρόμο Λαμίας - Άμφισσας, στο ύψος του "51", όπου συγκρούστηκαν δυο νταλίκες και φερεται ότι έχει τραυματιστεί ο ένας οδηγός.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το χιόνι σε πολλά χωριά της δυτικής κυρίως Φθιώτιδας έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση