Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 18:55 Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία;

Όπως είναι γνωστό τα σχολεία στη Φθιώτιδα, πλην της Λοκρίδας, αλλά και σε άλλους νομούς της Στερεάς παρέμειναν κλειστά λόγω του χιονιά.

Τι θα γίνει όμως αύριο Πέμπτη;

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Μακρακώμης και Δομοκού.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν αρχίζει ήδη να αναρωτιούνται τι θα γίνει, για να κάνουν το πρόγραμμα τους.

«Δεν είναι σωστό να το μαθαίνουμε τελευταία στιγμή, όπως σήμερα. Για κάποιους δεν είναι εύκολη η μετακίνηση. Υπάρχουν μαθητές και εκπαιδευτικοί που μένουν σε χωριά. Πρέπει να ξεκινήσουν πολύ πιο νωρίς από κάποιους άλλους. Και οι συνθήκες με τον παγετό αύριο το πρωί δεν θα είναι και τόσο εύκολες. Παρακαλούμε λοιπόν τους αρμόδιους να μας ενημερώσουν από σήμερα τι θα γίνει για να ξέρουμε...», έλεγε στο LamiaReport ένας γονιός.

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δεν είναι δυνατόν με τόσο λίγο χιόνι να κλείνουν τα σχολεία.

Όμως υπάρχουν και αντίθετες απόψεις. Υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι αύριο το πρωί, λόγω παγετού, τα πεζοδρόμια και κάποια σοκάκια θα είναι "γυαλί" και άρα επικίνδυνα, για τα παιδιά που πηγαίνουν μόνα τους στα σχολεία. Θα έχουν καθαριστεί όλα τα πεζοδρόμια, τα δρομάκια, τα σοκάκια και τα προαύλια στα σχολεία; Αν χτυπήσει κάποιο παιδί τι θα γίνει;

Τα δεδομένα λοιπόν είναι γνωστά, οι προγνώσεις υπάρχουν, γι αυτό παρακαλούνται οι αρμόδιοι να ανακοινώσουν από σήμερα τι θα γίνει αύριο και όχι στο "παρά πέντε".

Περιμένουμε τις αποφάσεις για να τις αναρτήσουμε.

Αλήθεια εσείς τι λέτε; Πρέπει να παραμείνουν κλειστά ή να ανοίξουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη; Πως είναι η κατάσταση στην περιοχή που μένετε;

Πείτε τη γνώμη σας μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.com/LamiaReportgr ή σχολιάστε κάτω από το άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι στο LamiaReport και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε....

Δήμος Μακρακώμης:

Δεν έχουμε λάβει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Μαρκακώμης αύριο Πέμπτη 21/1/ θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Δομοκού

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Ξυνιάδος, Θεσσαλιώτιδος και Δομοκού  του Δήμου Δομοκού, την  Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού στην περιοχή».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Για άλλον δήμο ακόμη δεν έχουμε κάποια ενημέρωση...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση