Σπουδαστές: Να χαρούμε ή να κλάψουμε με όσα συμβαίνουν στο ΤΕΙ Λαμίας...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 08:35 Σπουδαστές: Να χαρούμε ή να κλάψουμε με όσα συμβαίνουν στο ΤΕΙ Λαμίας...


«Ύστερα από έναν χρόνο διαμάχης , ανάμεσα στο σύλλογο σπουδαστών και στη Διοίκηση του ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , η προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς.

Το Υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα ο Υπουργός με ανακοίνωση του καθαίρεσε τον πρόεδρο του ΤΕΙ καταλαβαίνοντας και ο ίδιος την ανεπάρκεια του να διοικήσει το Ίδρυμα .

Το δυσάρεστο και τραγελαφικό είναι, πως ύστερα από αυτή την απόφαση του Υπουργού, το υπόλοιπο συμβούλιο αντί να συμβιβαστεί με αυτή την απόφαση και να συμμεριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο καιρό σαν φοιτητές και επιτέλους να δοθεί μια λύση , προς ένδειξη διαμαρτυρίας πήρε απόφαση να παραιτηθούν όλα τα μέλη του συμβουλίου!!!

Γιατί ; Για συμπαράσταση προς τον πρώην διορισμένο πρόεδρο ή για τα συμφέροντα τους ;

Τα σκουπίδια στο ΤΕΙ καλύπτουν πια τις πόρτες, η λέσχη σίτισης είναι κλειστή και οι φοιτητές νηστικοί ,οι ωρομίσθιοι καθηγητές απλήρωτοι , οι γονείς μας πληρώνουν τα ενοίκια μας και τα έξοδα μας… και το Συμβούλιο ΤΕΙ παραιτείται για να αντισταθεί στη μια σωστή απόφαση του Υπουργείου;

Δηλαδή πόσα συμφέροντα κρύβονται πίσω από την επιφανειακή μας παιδεία ; Ποιος είναι πια ο ρόλος του καθηγητή; Ή καρέκλα και η εξουσία ή η γνώση προς τους φοιτητές; Μήπως πρέπει ο Υπουργός να καθαιρέσει όλα τα μέλη του Συμβουλίου ;

Προφανώς θέλανε να γίνουν ηγετικά διοικητικά στελέχη σε πολυεθνικό μαγαζί και όχι ακαδημαϊκοί καθηγητές στην ανώτατη εκπαίδευση.

Σαν φοιτητές δε ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε που θα αντικατασταθεί η ανίκανη διοίκηση ή να κλάψουμε για τη στάση των υπόλοιπων μελών του Συμβουλίου του ΤΕΙ .»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ


Στον αέρα το ΤΕΙ Στερεάς - Παραιτήθηκε η Σύγκλητος μετά την ωμή παρέμβαση του Υπουργού
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com