Οι μαθητές της Λαμίας τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 20:44 Οι μαθητές της Λαμίας τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της Μητρόπολης Φθιώτιδας....

Η μαθητιώσα νεολαία τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες

Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησαν σήμερα οι μαθητές και μαθήτριες της Φθιώτιδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος χοροστάτησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας ανέγνωσε το μήνυμα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την μαθητιώσα νεολαία, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε o k.  Κωνσταντίνος Σπαλιώρας Δρ.Θ., Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νέου Μοναστηριού & Πρόεδρος της Πανελληνίου  Ενώσεως Θεολόγων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας, στο τέλος της οποίας ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά δια πρεσβειών των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας να έχουν υγεία, φώτιση, όρεξη για μάθηση και επιτυχία στις επιδιώξεις τους.

Στον εορτασμό παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Χρήστος Δημητρίου, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, Σχολικοί Σύμβουλοι, μαθητές από το 1ο, 4ο , 5ο  και 6ο  Γυμνάσιο, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Λύκειο, το Μουσικό Σχολείο και το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λύκειο. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η τ. Βουλευτής κα Ελένη Μακρή εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Φθιώτιδος.

Και το Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας τίμησε τους Τρεις Ιεράρχες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, που συνδιοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στη Λαμία.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπρέκη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση