Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι !!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 15:00 Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι !!!

Φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων έχετε έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξετε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μιας και με κάθε αγορά άνω των €10 συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα unisex ρολόι French connection αξίας €120.

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» σας προσκαλεί σε ένα ρομαντικό και τρυφερό ταξίδι στο χώρο του κοσμήματος. Με περίπου έναν αιώνα εμπειρίας το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» είναι δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη με μια ποικιλία προτάσεων, που συνδυάζουν το παλιό με το καινούριο και χαρακτηρίζονται από φινέτσα και υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, κάντε ένα διαχρονικό δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στον εαυτό σας. Επιλέξτε ένα κόσμημα από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Για κάθε αγορά άνω των €10 συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα unisex ρολόι French connection αξίας €120.


Επίσης στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»  θα βρείτε ποικιλία υλικών και σχεδίων σε παντατίφ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, ρολόγια και αξεσουάρ από μόλις €10.

Επίσης, αποκλειστικά στο κοσμηματοπωλείο μας θα βρείτε ένα κόσμημα - σύμβολο αγάπης και αλληλεγγύης. Δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του κοσμηματοπωλείου «Κροντηρά» για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Αφετηρία για το φετινό κόσμημα είναι ο κύκλος, το πανάρχαιο σύμβολο της αιώνιας αγάπης και της αφοσίωσης. Είναι ένα σχήμα χωρίς αρχή και τέλος, όπως και η προσφορά και η αγάπη του συλλόγου για τα παιδιά και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος που κρατάει στα χέρια του μια καρδιά έτοιμος να την προσφέρει στο συνάνθρωπό του.

Το Ευχαριστώ για το «Γούρι Αγάπης 2016» από το «Χρυσοχοείο Κροντηρά»

Για τη φετινή μας συλλογή, έχουμε δημιουργήσει 6 διαφορετικές εκδοχές σε μενταγιόν, βραχιόλι και μπρελόκ σε τιμές που ξεκινούν από Є15.

Οι υπέροχες επιλογές σε λευκό, ροζ,  κίτρινο ή μαύρο πλατίνωμα  θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΚΡΟΝΤΗΡΑ"
Ρήγα Φεραίου 18, Λαμία
www.krontira.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση