Μπλόκα: Άνοιξαν οι παράδρομοι - Τι γίνεται με τα μπλόκα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 13:32 Μπλόκα: Άνοιξαν οι παράδρομοι - Τι γίνεται με τα μπλόκα

Παραμένει κλειστή η εθνική οδός στο μπλόκο της Ανθήλης, ωστόσο άνοιξαν οι παράδρομοι μέχρι τις 5:00΄ το απόγευμα.

Επίσης το μπλόκο που είχε στηθεί στον κόμβο του Μπράλου, το οποίο είχε κόψει κάθε κίνηση του εθνικού δικτύου και των παραδρόμων, άνοιξε καθώς οι αγρότες από το Μώλο απέσυραν τα τρακτέρ και ο δρόμος δόθηκε σε κυκλοφορία.

Εκατοντάδες φορτηγά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί στους δρόμους γύρω από την Λαμία άρχισαν σιγά σιγά να κινούνται για τον προορισμό τους αλλά λόγου του μεγάλου αριθμού θα χρειαστούν ώρες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας

Στην Αταλάντη, 140ο χλμ του δρόμου Αθηνών-Λαμίας, οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ και από τα δύο ρεύματα και κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Στο μπλόκο της Ανθήλης, ο δρόμος παραμένει κλειστός,αλλά οι αγρότες απέσυραν τα τρακτέρ από τους παράδρομους με συνέπεια με μικρές παρακάμψεις να διεξάγεται η κυκλοφορία. Μετά τις 5:00΄ το απόγευμα οι παράδρομοι θα κλείσουν και πάλι.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος στο μπλόκο του Δομοκού, στο Κάστρο και στο "90".

Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια,όπου αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων και τις επόμενες κινήσεις. Στο τραπέζι η πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση