Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεία Μπότση: Τιμητική διάκριση στον Φθιωτό Δημοσιογράφο Σπύρο Καπράλο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 12:30 Βραβεία Μπότση: Τιμητική διάκριση στον Φθιωτό Δημοσιογράφο Σπύρο Καπράλο

Τιμητική διάκριση για τα χρόνια σκληρής δουλειάς απένειμε στο δημοσιογράφο-νυν διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας- Σπύρο Καπράλο το Ίδρυμα Μπότση, κατά τη σημερινή 31η απονομή βραβείων προαγωγής δημοσιογραφίας που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή, παρουσία του Προέδρου Της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.  

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία έμπρακτη αναγνώριση της παρουσίας του στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μία πορεία που διακρίνεται από την αφοσίωση στο επάγγελμα, τους χαμηλούς τόνους, το ήθος και το σεβασμό στους συναδέλφους.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και βραβεύτηκε για την εν γένει παρουσία του στο πολιτικό ρεπορτάζ σε ημερήσιες εφημερίδες, στη ΝΕΤ και στο δημόσιο ραδιόφωνο (ΝΕΤ 105,8) όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης ειδήσεων.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Σπύρος Καπράλος, είναι από τα Καμμένα Βούρλα, τα οποία επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία και έχει πολλούς φίλους στη Φθιώτιδα.

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος από τη Φθιώτιδα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Salford στην Αγγλία, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και στο τμήμα Μέσων και Παρουσίασης.

Επίσης έχει σπουδές στο τμήμα Μέσων στο Πανεπιστήμιο Furtwangen στη Γερμανία, ενώ έχει εξειδίκευση στην επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων.

Από το καλοκαίρι του 2012 είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.