Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα "λουκέτα" στην Παιδιατρική

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 09:10 Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα "λουκέτα" στην Παιδιατρική

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης, για τα απανωτά λουκέτα στην Παιδιατρική Κλινική Λαμίας.

Το τριήμερο που μας πέρασε η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας, έβαλε για μια ακόμη φορά λουκέτο, αφού δεν "έβγαιναν" οι εφημερίες και έτσι οι γονείς θα έπρεπε αν αρρωστήσει το παιδί τους να τρέχουν στη Λάρισα. αφού η κλινική της Λαμίας δεν δεχόταν έκτακτα περιστατικά. Για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσε και η Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου να δεχθεί κάποια ετοιμόγεννη γυναικά, αφού δεν υπήρχε παιδίατρος.

Ταυτόχρονα υπήρχαν εσωτερικές εφημερίες από ειδικευόμενους γιατρούς, μόνο για τα παιδιά που νοσηλεύονταν στην Παιδιατρική.

Παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν καταβληθεί από την πλευρά του νοσοκομείου Λαμίας, ούτε η 5η ΥΠΕ, αλλά ούτε και το υπουργείο έδωσαν λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Η τραγική κατάσταση, στην οποία πλέον έχει περιέλθει η συγκεκριμένη κλινική, προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Ελπίζουμε, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των γονιών που πρέπει να τρέχουν στη Λάρισα ή στην Αθήνα, ακόμα και για μια απλή ίωση, ενώ υπάρχουν και περιστατικά σοβαρά, που ο χρόνος είναι πολύτιμος, αφού κάθε λεπτό που περνάει μπορεί να στοιχίσει μια ζωή και μάλιστα παιδική.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση