Λήστεψαν γνωστό Λαμιώτη μηχανικό - Σαν αίλουροι αναρριχήθηκαν στον 3ο όροφο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 08:30 Λήστεψαν γνωστό Λαμιώτη μηχανικό - Σαν αίλουροι αναρριχήθηκαν στον 3ο όροφο!

Προσοχή στις μπαλκονόπορτες. Μην τις αφήνετε ανοιχτές όσο ψηλά κι αν είναι το διαμέρισμά σας....

Οι ληστές "αίλουροι" χτύπησαν τα ξημερώματα σε πολυκατοικία της οδού Μακρόπουλου στη Λαμία.

Αν και το διαμέρισμα που μπήκαν από την πλευρά της Μακροπούλου είναι ισόγειο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δράστες μπήκαν από την πίσω πλευρά της οδού Υψηλάντη, όπου είναι ο ακάλυπτος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

«Από εδώ είναι σαν να σκαρφάλωσαν στον 3ο όροφο. Το πιθανότερο είναι να αναρριχήθηκαν από τις υδρορροές....», είπε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Οι ληστές πρέπει να βρήκαν ανοιχτή την μπαλκονόπορτα του Λαμιώτη μηχανικού, που εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν κατάλαβε τίποτα. Οι δράστες πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό, ρολόι, άλλα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι "χτυπήσαν" και άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία στον πιο πάνω όροφο.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Οι διαρρήξεις και παραβιάσεις σπιτιών και διαμερισμάτων είναι καθημερινό φαινόμενο και στη Λαμία. Όμως ο τρόπος αυτός δεν είναι συνηθισμένος και οι συγκεκριμένοι δράστες είναι "εκπαιδευμένοι".

Παλαιότερα είχαν "επισκεφθεί" άλλο διαμέρισμα στη Λαμία με τον ίδιο τρόπο. Τότε είχαν "χτυπήσει" στην οδό Αβέρωφ και μάλιστα είχαν γίνει αντιληπτοί, από γείτονες, που είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει αμέσως στο σημείο, πρόλαβαν να δουν μια φιγούρα ψηλά, που πήδαγε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Αν και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τότε ο "αίλουρος" είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την πίσω πλευρά της πολυκατοικίας, όπου τα ξημερώματα αναρριχήθηκαν οι ληστές

Προσαρμοσμένη αναζήτηση