Εισαγγελέας "καλεί" αγρότες για τα μπλόκα στη Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 09:01 Εισαγγελέας "καλεί" αγρότες για τα μπλόκα στη Φθιώτιδα;

Οι καταγγελίες και τα παράπονα, που φθάνουν στο γραφείο του Εισαγγελέα, είναι πάρα πολλά και από επαγγελματίες, αλλά και από απλούς πολίτες...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης είναι αποφασισμένος να αναλάβει πρωτοβουλία τις επόμενες ήμερες για να μπει ένα τέλος στο κλείσιμο των δρόμων, εκτός αν αυτό είναι συμβολικό, για συγκεκριμένη ώρα και μικρής διάρκειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη έχουν σχηματιστεί πολλές δικογραφίες, σε βάρος αγροτών τις τελευταίες ημέρες, που συμμετείχαν στο κλείσιμο των δρόμων και οι οποίοι θα κληθούν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Από την πλευρά τους οι αγρότες της Φθιώτιδας σκληραίνουν τη στάση τους, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με το Μαξίμου, δηλώνοντας ότι θα παραμείνουν στους δρόμους και στα μπλόκα.

Το ερώτημα είναι τι είδους πρωτοβουλία θα πάρει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας;

Θα υπάρξουν αυτόφωρα; Θα οριστούν τακτικές δικάσιμοι; Θα τους καλέσει και θα τους ζητήσει να αποχωρήσουν πριν ξεκινήσουν τα αυτόφωρα;

Υπενθυμίζουμε ότι στάλθηκε υπόμνηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στους Εισαγγελείς όλη της χώρας, να ερευνήσουν αν παρακωλύεται η συγκοινωνία από τις κινητοποιήσεις και αν διαπιστώσουν ότι συντελείται αδίκημα να διωχθούν οι δράστες (διαβάστε σχετικά).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση