Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Spotlight - Όλα στο φως»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 15:19 Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Spotlight - Όλα στο φως»

Η αληθινή ιστορία που κέρδισε το Oscar καλύτερης ταινίας και έχει δημιουργήσει παγκόσμια αίσθηση, είναι τώρα στο Cinepolis Γαλαξίας και το LR σας εξασφάλισε 5 μονές προσκλήσεις.

Οι προβολές ξεκινούν την Πέμπτη 3/3/2016
Ώ
ρες έναρξης 19:00΄ και 22:00΄.


Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ για την προβολή του «Spotlight: Όλα στο φως».

* Οι τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν στις 2:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής (6/3) στο LR. Οι νικητές μπορουν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight,της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α. αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος. Οι Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams), Michael Rezendes (Mark Ruffalo) και Matt Carroll (Brian d’Arcy James), μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση