Λαμία: Πυρκαγιά σε κάδο και αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 09:27 Λαμία: Πυρκαγιά σε κάδο και αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης χθες βράδυ από φωτιά που ξεκίνησε από κάδο απορριμάτων και επεκτάθηκε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα στις 21:30΄ το βράδυ ο κάδος, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Υψηλάντη με την οδό Πέτρου Μαρκόπουλου, ένα στενάκι λίγο πιο πάνω από το Δημοτικό Θέατρο,  άρχισε να βγάζει καπνό.

Ξαφνικά ακούστηκε μια έκρηξη και ο κάδος λαμπάδιασε.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να προλάβει καποιος να αντιδράσει, άρπαξε φωτιά και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα στον κάδο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ στην Π.Υ. σήμανε συναγερμός.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά πριν το αυτοκίνητο καεί ολοσχερώς, ωστόσο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι εσκεμμένα βάζουν φωτιά στο συγκεκριμένο κάδο.

Στο κέντρο τη πόλης δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού αναγκαστικά διεκόπη η κυκλοφορία για αρκετή ώρα σε κεντρικούς δρόμους σε ώρες αιχμής.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο αναγνώστη του LR από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση