Βόμβα Πανούση: «Το Αιγαίο γίνεται σιγά-σιγά ελεύθερη ζώνη. Όταν μιλούσα για 1.000.000 πρόσφυγες με έλεγαν φαντασμένο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 08:10 Βόμβα Πανούση: «Το Αιγαίο γίνεται σιγά-σιγά ελεύθερη ζώνη. Όταν μιλούσα για 1.000.000 πρόσφυγες με έλεγαν φαντασμένο»

Από τη Λαμία, όπου βρέθηκε σήμερα για να μιλήσει σε εκδήλωση των "300", σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ο Γιάννης Πανούσης.

Ο πρώην Υπουργός προέβλεψε ότι "πάμε για αναδιάταξη συνόρων", ότι "το Αιγαίο θα είναι σύντομα ελεύθερη ζώνη", ενώ μίλησε για εποικισμό στην Ευρώπη και νέα Γιάλτα.

«Όταν μιλούσα για 1.000.000 πρόσφυγες με έλεγαν φαντασμένο. Τώρα όλοι έχουν σηκώσει φράχτες και η χώρα μας είναι το μαύρο κουτί...», είπε ο πρώην υπουργός για το προσφυγικό, ο οποίος τόνισε ότι πέρα από την ανθρωπιστική πλευρά θα πρέπει να υπάρξει και σχέδιο αντιμετώπισης.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης ο καθηγητής ρωτήθηκε για τον αποκαλυπτικό διάλογο του Πόλ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου που έφερε στο φως ο ιστότοπος Wikileaks.

Ο κ. Πανούσης είπε ότι, είναι γνωστό ότι υπάρχουν μηχανισμοί που κάνουν υποκλοπές, ωστόσο το ερώτημα που έθεσε είναι αν μπορεί να γίνεται πολιτική μέσα από διαρροές.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση