Λαμία: Σκυλί προκάλεσε τροχαίο με μηχανή! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 08:20 Λαμία: Σκυλί προκάλεσε τροχαίο με μηχανή! (ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το βράδυ του Σαββάτου στον περιφερειακό του κάστρου στη Λαμία.

Η μηχανή, στην οποία επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι, κινουταν από το κάστρο προς το γήπεδο. Σε μια στροφή πετάχτηκε στις ρόδες της μηχανής ένα σκυλί.

Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά η μηχανή εξετράπη της πορείας της και οι δυο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα.

Ευτυχώς τα παιδιά φορούσαν κράνος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο ο οδηγός τραυματίστηκε στα πλευρά και η κοπέλα στο χέρι.

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων το σκυλί δεν είναι αδέσποτο, αλλά οι ιδιοκτήτες του το αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερο στο δρόμο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να επιτίθεται σε διερχόμενους δικυκλιστές, ποδηλάτες, αλλά και σε πεζούς που περπατούν ή κάνουν τζόκινγκ.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα δεσποζόμενα σκυλιά της περιοχής. Επίσης οι κάτοικοι του περιφερειακού, αλλά και άλλοι περιπατητές κατήγγειλαν ότι ο δρόμος έχει γεμίσει με ακαθαρσίες σκύλων, αφού οι ιδιοκτήτες που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν συλλέγουν τα περιττώματα τους όπως υποχρεούνται.

Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν πολλές καταγγελίες στο LamiaReport και από άλλες συνοικίες της Λαμίας, αφού δυστυχώς οι ιδιοκτήτες των σκυλιών δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση